“Wij werken al ruim 15 jaar met Deenote, zij visualiseren precies wat ik in mijn hoofd heb.”

Harry Terpstra, Espresso Company

Vormgeving en opmaak

De basis van Deenote ligt bij vormgeving. Logo’s, huisstijlen, verpakkingen, brochures. Kan het bedrukt worden dan vinden we het gaaf. Behalve blauwe enveloppen, die vinden we lelijk.

Jij druk, wij werk. Ondanks dat het internet erg groot is geworden blijft drukwerk een grote liefde voor ons.
In deze passie houden we van vooruitstrevend drukwerk. Uitnodigende kleurvlakken, bijzondere afwerking en spraakmakend papiergebruik.

Logo ontwerp?

Een logootje, een logo laten maken, ontwikkeling en implementatie van jouw ‘brand identity’, zoek ze maar op. Google staat er vol mee, dat weten we. We zijn bij Deenote niet de enige. Of enigste, want een logo moet volgens ons gewoon mooi zijn. In eerste instantie dan hè.

De instanties die daarna komen mogen we niet onder stoelen of bagagerekken steken. Beleving, kleurgebruik, lettertype, spatiëring, pay-off, beeldmerk, woordmerk, papier versus beeldscherm, uitrol naar en bewaking van de huisstijl mogen van ons een hoofdrol in het bedrijf spelen.

Daar zit onze kracht in; De kleine details en volmaaktheden die een logo tot een uniek product maken.
Of het nou een nieuw logo of het ‘restylen’ van een bestaand logo is.

Logo en huisstijl ontwerp
Logo en huisstijl ontwerp
Logo en huisstijl ontwerp
Logo en huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwikkeling

Een krachtige huisstijl draagt bij aan een herkenbare identiteit van jouw bedrijf. Samen met jouw logo vormt dit de communicatieve kern van jouw bedrijf.

In het dagelijks leven houden we van een beetje humor. Niet altijd alles te serieus nemen. Maar er is volgens wijze mensen een uitzondering die de regel bevestigt. In ons geval jouw huisstijl. Daar zijn we streng in. Wij kunnen alle waarden en regels van jouw huisstijl vastleggen in een zogenaamd huisstijlhandboek. Op deze manier ben je verzekerd van een consistent gebruik van alle elementen van jouw huisstijl en merk. Daarnaast is het een ontzettend handig naslagwerk voor derden. Denk aan leveranciers, wagenpark en externe vormgevers. Een checklist voor jouw uitstraling, zeg maar.

Huisstijl ontwerp en ontwikkeling
Huisstijl ontwerp en ontwikkeling
Huisstijl ontwerp en ontwikkeling
Huisstijl ontwerp en ontwikkeling

Grafisch ontwerp

Grafische vormgeving houdt niet op bij een logo of huisstijl. Dat snappen we. Vinden we zelfs logisch. Klop bij ons aan voor het vormgeven van flyers, folders, brochures, jaarverslagen of verpakkingen. Eigenlijk kun je het zo gek niet verzinnen. Als het bedrukt kan worden, kunnen wij het vormgeven.

Wat ons betreft blijft goed drukwerk een hoge attentiewaarde houden voor jouw klanten. Hoe gaver afgewerkt, hoe beter. Echter zijn kosten en efficiëntie tegenwoordig een groot goed. Je snel kunnen aanpassen, snel gegevens wijzigen. We zetten ons daarom ook graag in voor digitaal ontwerp. Denk hierbij aan presentaties, digitaal briefpapier, templates voor digitale facturatie en handtekeningen voor e-mailberichten.

Benieuwd hoe wij jouw drukwerk kunnen verbeteren in de vorm van digitale versies?
Laat het ons weten. Jij de uitdaging voor ons, wij de koffie voor jou!

Vormgeving Campagne Oktoberfest
Vormgeving Pand Freakin' about Chicken
Ontwerp en ontwikkeling brochures Wolkom
Vormgeving Eetcafé de Stadstuin

Vlieg je mee?

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze keuken.
Voor een goed gesprek over jouw merk, jouw website, of hoe wij jou kunnen helpen jouw bedrijf naar een grotere hoogte te brengen.

Wij werken met veel plezier voor:

ABCDE, Hoogezand - Anrick Engineering - CRM2Care, Utrecht - Dr. Oetker - EcoPlay - Eetcafé De Stadstuin - Espresso Company - Gasunie - Klinkhamer Catering - Makelaardij Lagro - Lambeck Harms Notarissen - Mediamarkt Groningen - Ministerie van Defensie - PAM Play - Rijksuniversiteit Groningen - Ront B.V. - Sparkling CRM - Stichting Donorkind - WerkzorgCombinatie

Deenote is trots sponsor van Stichting Kindertehuis Kaapstad.

Contactgegevens

Schuitendiep 11, 9712 KD, Groningen, Telefoon: (050) 360 12 37, KvK 02076115, BTW NL002158195B83

legal stuff & leveringsvoorwaarden