Stichting Donorkind

Stichting Donorkind benaderde ons voor het ontwikkelen van hun huisstijl, uitingen en website in de aanloop naar een landelijke campagne voor het belang van donor en kind.

Oplossing

Samen met Stichting Donorkind hebben wij het logo ontwikkeld. Kern van het beeldmerk vormde het DNA. Van het kind, maar ook van de stichting. Qua uitstraling werd gezocht naar een betrouwbare sfeer. Krachtig, maar ingetogen. Uiteraard mochten we een stap verder gaan en hebben we in het verlengde de correspondentieset en verschillende communicatiemiddelen ontwikkeld.

In combinatie met Algemeen Bureau voor Communicatie Derk Eimers werden de pay-off en persberichten en verhalen ontwikkeld. In navolging van de verhalen en interviews verschijnt binnenkort het boek ‘Verborgen Verbonden’.

Stichting Donorkind vroeg ons naar aanleiding van de ontwikkelde huisstijl om verder te gaan met het ontwikkelen van hun nieuwe website. Op basis van WordPress met onze favoriete theme. Uiteraard responsive en geschikt voor mobiele gebruikers. Het doel van de nieuwe website is voornamelijk informatievoorziening en het samenbrengen van donor en kind. Daarnaast was eenvoud in gezamenlijk beheer een speerpunt voor de verschillende landelijk opererende medewerkers.
Omdat de landelijke campagne gestart was de website regelmatig gevuld met nieuwe artikelen, interviews en optredens in meerdere landelijke tv-programma’s.

Vlieg je mee?

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze keuken.
Voor een goed gesprek over jouw merk, jouw website, of hoe wij jou kunnen helpen jouw bedrijf naar een grotere hoogte te brengen.

Wij werken met veel plezier voor:

ABCDE, Hoogezand - Anrick Engineering - CRM2Care, Utrecht - Dr. Oetker - EcoPlay - Eetcafé De Stadstuin - Espresso Company - Gasunie - Klinkhamer Catering - Makelaardij Lagro - Lambeck Harms Notarissen - Mediamarkt Groningen - Ministerie van Defensie - PAM Play - Rijksuniversiteit Groningen - Ront B.V. - Sparkling CRM - Stichting Donorkind - WerkzorgCombinatie

Deenote is trots sponsor van Stichting Kindertehuis Kaapstad.

Contactgegevens

Schuitendiep 11, 9712 KD, Groningen, Telefoon: (050) 360 12 37, KvK 02076115, BTW NL002158195B83

legal stuff & leveringsvoorwaarden