Quick’n Tasty Groningen

Quick ’n Tasty benaderde ons met een schitterend idee en een schone lei. “Ontwikkel een merk rond een cafetaria.”
Midden in de maatschappij, maatschappelijk verantwoord, moderne technieken en vooral online verkoop. Maar vooral, onbekend.

Concreet. Ontwikkel een merk wat een begrip wordt in het online bestellen van friet, snacks en sandwiches.

Oplossing

In verschillende sessies rond de keukentafel hebben we een aantal pijlers ontwikkeld om de verschillende problemen te voorzien van oplossingen.

Merk. We ontwikkelden een merk waarin de beleving hoog in de piramide komt te staan. Het verzorgingsgebied is regionaal, de positionering is landelijk.

Beleving. Fris kleurgebruik, full-color uitingen en eigenschappen om je vingers bij af te likken. Niet alleen in beeld en boodschap, maar volledig doorgetrokken in interieur en techniek. Deze techniek is een integraal onderdeel van de boodschap geworden. Van verantwoord frituren met gecertificeerde apparatuur tot het “in huis” ontwikkelen van technieken om maaltijden langer warm en knapperig te houden voor transport: vertaald in de techniek ‘Crispheat’.

Uitvoering

In het kader van ‘If you can’t beat ‘em, join ‘em’ hebben we ervoor gekozen de online positionering een treetje lager te zetten en focus te houden bij de verschillende landelijke aanbieders van online bezorgingen. Liever samen werken dan samen vechten.

Focus naar offline. In tegenstelling tot de concurrenten hebben we ervoor gekozen gebruik te maken van ‘bonte’ uitingen. Full color bezorgfolders, menukaarten en advertenties. En zoals wij het leuk vinden, met regelmatig een knipoog.
Voor de kick-off creëerden we meerdere hard-line aanbiedingen en over een periode zogenaamde bezorgscooter-tours door de stad Groningen. Op deze manier creëerden we in afzienbare tijd een stevige ‘top of mind’ positie. Patat bestellen? Quick ’n Tasty! We deliver ‘em hot!

Vlieg je mee?

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze keuken.
Voor een goed gesprek over jouw merk, jouw website, of hoe wij jou kunnen helpen jouw bedrijf naar een grotere hoogte te brengen.

Wij werken met veel plezier voor:

ABCDE, Hoogezand - Anrick Engineering - CRM2Care, Utrecht - Dr. Oetker - EcoPlay - Eetcafé De Stadstuin - Espresso Company - Gasunie - Klinkhamer Catering - Makelaardij Lagro - Lambeck Harms Notarissen - Mediamarkt Groningen - Ministerie van Defensie - PAM Play - Rijksuniversiteit Groningen - Ront B.V. - Sparkling CRM - Stichting Donorkind - WerkzorgCombinatie

Deenote is trots sponsor van Stichting Kindertehuis Kaapstad.

Contactgegevens

Schuitendiep 11, 9712 KD, Groningen, Telefoon: (050) 360 12 37, KvK 02076115, BTW NL002158195B83

legal stuff & leveringsvoorwaarden