Laat Mediamarkt kicken!

An oldie but a goodie: ITAN Groningen benaderde ons om mee te denken voor een personeelstraining voor Mediamarkt in Groningen. Het doel was het verhogen van productkennis bij het personeel van Mediamarkt in de vorm van een competitie. De kick-off van deze training vond natuurlijk ook plaats in Groningen.

Oplossing

Samen met ITAN en het personeel van Mediamarkt ontwikkelden wij een set kenniskaarten in de vorm van bankpasjes die personeelsleden bij zich konden dragen. Rondom het gekozen thema voetbal. Een kaart per maand, elke maand een ander thema. Van begroeten, het achterhalen van de wens van de klant tot het adviseren voor het juiste product.

Elke maand leverde een score op welke werd bijgehouden op een scorebord voor elke afdeling. Waarbij de winnende afdeling uiteraard beloond werd met een prijs.

Uitvoering

Om ITAN te ondersteuning in hun training creëerden wij een complete set met logo, kenniskaarten, scoreborden, stickers en correspondentieset. Hierin droegen wij zorg voor de illustraties, kleurgebruik, fotografie en drukwerk zodat ITAN zich volledig kon toeleggen op de training van het personeel.

Door het uiteindelijke succes van deze training is de hele set uitgebreid naar meerdere vestigingen in Nederland. En daar zijn we nog steeds trots op!

 

Vlieg je mee?

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze keuken.
Voor een goed gesprek over jouw merk, jouw website, of hoe wij jou kunnen helpen jouw bedrijf naar een grotere hoogte te brengen.

Wij werken met veel plezier voor:

ABCDE, Hoogezand - Anrick Engineering - CRM2Care, Utrecht - Dr. Oetker - EcoPlay - Eetcafé De Stadstuin - Espresso Company - Gasunie - Klinkhamer Catering - Makelaardij Lagro - Lambeck Harms Notarissen - Mediamarkt Groningen - Ministerie van Defensie - PAM Play - Rijksuniversiteit Groningen - Ront B.V. - Sparkling CRM - Stichting Donorkind - WerkzorgCombinatie

Deenote is trots sponsor van Stichting Kindertehuis Kaapstad.

Contactgegevens

Schuitendiep 11, 9712 KD, Groningen, Telefoon: (050) 360 12 37, KvK 02076115, BTW NL002158195B83

legal stuff & leveringsvoorwaarden