LambeckHarms Notarissen

Restyling en bewaking van de huisstijl. Lambeck Harms benaderde ons in de eerste instantie om hun huisstijl onder de loep te nemen. Hun wens was om uit het toch wat ouderwetse stigma van de notaris uit te komen. Dat hoef je ons natuurlijk geen twee keer te vragen. Daar houden we van.

Oplossing

In een minimaal aantal brainstormsessies hebben we een aantal merkwaarden gedestilleerd. De doelgroep wordt jonger. Een uitbreiding die we graag willen bedienen. Van grijs naar kleurrijk, maar met behoud van historie. Van muisgrijs, naar zilver foliedruk. Van vlakken naar kleurrijke, menselijke visuals.

Wij ontwikkelden het nieuwe logo waarbij we de gevraagde waarden zo goed mogelijk hebben geprobeerd te vervullen. In het verlengde van het nieuwe logo hebben we de volledige correspondentieset verder ontwikkeld. Van visitekaartjes tot ordermappen. Van leaflets tot de nieuwe website. In combinatie met Manisch Creatief uit Groningen is in 2017 de pay-off ‘Altijd in vorm’ bedacht.

Beleving. Bont, kleurrijke fotografie, minder jargon, duidelijke taal!

Uitvoering

Dit was een succes. Om dit succes verder uit te dragen hebben we een stap verder gezet naar online. Voorzien van brede informatie over de dienstverlening en praktijk binnen de nieuw uitgebreide doelgroep. Wij ontwikkelde een WordPress website voorzien van ons favoriete thema met als doel, naast de bredere informatie voorziening, een hoge positionering binnen de zoekmachines als de goedkoopste notaris van Groningen. Liever, Noord-Nederland.

Dit alles overgoten met een saus van effectieve Social Media, videocampagnes en inzet van Adwords. En, niet als minste, beheren kan je zelf; het beheer van de website is volledig in hun eigen handen.

Vlieg je mee?

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze keuken.
Voor een goed gesprek over jouw merk, jouw website, of hoe wij jou kunnen helpen jouw bedrijf naar een grotere hoogte te brengen.

Wij werken met veel plezier voor:

ABCDE, Hoogezand - Anrick Engineering - CRM2Care, Utrecht - Dr. Oetker - EcoPlay - Eetcafé De Stadstuin - Espresso Company - Gasunie - Klinkhamer Catering - Makelaardij Lagro - Lambeck Harms Notarissen - Mediamarkt Groningen - Ministerie van Defensie - PAM Play - Rijksuniversiteit Groningen - Ront B.V. - Sparkling CRM - Stichting Donorkind - WerkzorgCombinatie

Deenote is trots sponsor van Stichting Kindertehuis Kaapstad.

Contactgegevens

Schuitendiep 11, 9712 KD, Groningen, Telefoon: (050) 360 12 37, KvK 02076115, BTW NL002158195B83

legal stuff & leveringsvoorwaarden