Klinkhamer Catering

Wij hebben een lange relatie met één van onze favoriete cateraars: Klinkhamer Catering. Een uniek bedrijf. Roots in verkoopwagens en (feest)catering voor een breed segment. Samengesmolten in één geweldige formule.

Klinkhamer Catering benaderde ons voor het ontwikkelen van uitingen en beeld voor een nieuw concept; Oktoberfest op uw locatie. Een bedrijfsfeest inzetbaar voor kleine partijen en grote groepen in de sfeer van Oktoberfest. In de vorm van jouw organisatie, het hele jaar door.

Oplossing

In een aantal sessies rond onze keukentafel hebben we een compleet pakket aan uitingen ontwikkeld waarbij elk Oktoberfest op eenvoudige wijze kan worden ingezet voor meerdere klanten voor Klinkhamer Catering. Een vast raamwerk voor elk uniek feest met een variabel logo voor elke locatie. Op deze manier creëerden we een uniek feest voor elke organisatie waarbij we de ontwikkelkosten laag konden houden.

Beleving. Bierpullen, graan, worst, feest! Geel!

Uitvoering

Elk Oktoberfest beschikt over een aantal vaste zaken volledig in sfeer van Klinkhamer Oktoberfest. Gestart met een ‘corporate brochure’ verzonden middels direct mail. Vormgegeven in hybride huisstijl en Oktoberfest.

Daarnaast ontwikkelden we een serie vaste uitingen welke per bedrijf eenvoudig van naam voorzien kunnen worden. Te starten met een campagne langs de weg in de regio van het feest. Overige uitingen bestaan uit toegangskaarten, bierpullen, flyers en posters, keycords en kassamunten. Als laatste, maar zeker niet als minste; de complete inrichting van de feesttenten is volledig omgetoverd tot een gezellige alpenweide, inclusief het voltallige personeel!

 

Vlieg je mee?

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze keuken.
Voor een goed gesprek over jouw merk, jouw website, of hoe wij jou kunnen helpen jouw bedrijf naar een grotere hoogte te brengen.

Wij werken met veel plezier voor:

ABCDE, Hoogezand - Anrick Engineering - CRM2Care, Utrecht - Dr. Oetker - EcoPlay - Eetcafé De Stadstuin - Espresso Company - Gasunie - Klinkhamer Catering - Makelaardij Lagro - Lambeck Harms Notarissen - Mediamarkt Groningen - Ministerie van Defensie - PAM Play - Rijksuniversiteit Groningen - Ront B.V. - Sparkling CRM - Stichting Donorkind - WerkzorgCombinatie

Deenote is trots sponsor van Stichting Kindertehuis Kaapstad.

Contactgegevens

Schuitendiep 11, 9712 KD, Groningen, Telefoon: (050) 360 12 37, KvK 02076115, BTW NL002158195B83

legal stuff & leveringsvoorwaarden